Tagliatelle gratinate cu carne si ciuperci de padure

de mihaelar63 in Paste, 11 Mai 2013 | 3492 vizualizari

 

Cum se pregateste omul pentru gratar ? Muult , sa fie !!! Asadar am ramas cu carne de vitel si piept de pui ,, pe stoc '' . Nimic nu se pierde , totul se transforma !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tagliatelle cu rosii
  • 500 gr carne vitel si piept de pui la gratar
  • 300 gr ciuperci de padure congelate 100 ml ulei
  • 2 cepe verzi
  • 2 usturoi verde
  • 1 ardei rosu
  • 100 ml ulei masline
  • sare
  • piper alb
  • 1 lingura faina
  • 500 ml lapte
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 150 ml smantana slaba
  • 1 ou
  • mix de branza razuita
  • 250 gr unt
  • 2 linguri de pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle gratinate cu carne si ciuperci de padure:

Fierbeti pastele in multa apa cu sare , le scurgeti .

Prajiti usor in ulei ceapa , usturoiul si carnea  feliate.Sarati .

Adaugati ciupercile , o lingura de faina , amestecati si turnati treptat laptele .

In aceasta ciulama amestecati piperul alb,busuiocul si patrunjelul verde tocat marunt .

Ungeti un vas de termorezistent cu unt si tapetati cu pesmet .

Puneti un rand de paste alternat cu  ciulama .Continuati pana se termina materialul.

Incheiati turnand pe deasupra smantana batuta cu ou si sare .Presarati brnza razuita.

Gratinati la cuptor pana incepe sa se rumeneasca.

Serviti preparatul cald .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle gratinate cu carne si ciuperci de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

13.05.2013, 01:26

Anul asta aiesit si mai bun

RuxyRux 1

13.05.2013, 20:11

Ce deliciu culinar!

mihaelar63 1

13.05.2013, 20:57

Multumesc Ruxy

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste gratinate la cuptor